Johan Gunnarsson

Osaomistaja, Nybro Transport AB

Saimme ensimmäiset “daffimme” syksyllä, ja ne ovat toimineet erinomaisesti. Kuljettajat ovat tyytyväisiä autoihin ja ajomukavuuteen.

Itse olen omistajana myös tyytyväinen hankintahinnan, huollon ja polttoaineenkulutuksen muodostamaan varsin kilpailukykyiseen kokonaisuuteen. Edellytykset uusille kaupoille täyttyvät helposti.

Nybro Transport AB

Yrityksen perustaja Mats Gunnarsson on edelleen sen johdossa. Jessica Gunnarsson vastaa taloudesta ja hallinnosta. Johan Gunnarsson vastaa ajoneuvoista ja henkilökunnasta.

Nybro Transport harjoittaa kauko- ja jakeluliikennettä pääasiassa Schenkerin toimeksiannosta. Tytäryhtiömme Nya Elwoods Åkeri ajaa erillistä kaukoliikennettä Malmön ja Helsingborgin välillä.

Tällä hetkellä Nybro Transport omistaa 65 ajoneuvoa, sillä on satakunta työntekijää ja sen liikevaihto on noin 90 miljoonaa kruunua. Ajoneuvomme ajavat yhteensä noin 5 miljoonaa kilometriä vuodessa – Smoolannissa, Skånessa ja Länsi-Götanmaalla.

Nybro Transport on joustava yritys, joka työskentelee lähellä asiakasta ja kykenee tarvittaessa tekemään nopeitakin päätöksiä.

Yrityksessämme on avoin ilmapiiri, ja työskentelemme tinkimättä kehittääksemme niin työntekijöitämme, organisaatiotamme kuin teknisiä varusteitamme. Meihin on helppo ottaa yhteyttä, ja olemme vuosien mittaan tulleet tunnetuiksi kyvystämme olla avuksi ja ratkaista ongelmia. Meillä puhut heti oikean henkilön kanssa.