Lars Talback

Toimitusjohtaja, Utbildningsservice.com

– DAF:lla on monia hyviä ominaisuuksia, ja ne ovat osoittautuneet hyvin toimiviksi koulutustoiminnassamme, osaomistaja ja toimitusjohtaja Lars Talback kertoo.

Noin kymmenen vuotta sitten yritys osti vuoden 2000 DAF 85:n, ja autoon oltiin niin tyytyväisiä, että yritys hankki vielä toisenkin.

– Näissä autoissa on viihtyisä ohjaamo, loistava ajettavuus ja erinomainen polttoainetaloudellisuus. Autojamme ajavat useat eri kuljettajat, jotka lähes aina ovat aloittelijoita. Tästä syystä ajaminen on usein erilaista, ja autoilta vaaditaan paljon. Mutta meillä ei ole koskaan ollut ongelmia DAF-autojemme kanssa.

Kun yritys uusi viime vuonna ajoneuvojaan, se tilasi DAF XF 105:n varustettuna 460-moottorilla ja uudelleenrakennetulla korkealla ohjaamolla.

– Olemme asentaneet alasängyn tilalle kaksi ylimääräistä istuinta, jotta ohjaamoon mahtuu samanaikaisesti kolme oppilasta. Kolmiakselinen, ohjattavalla alustalla varustettu kuorma-auto käsittää myös 28 tonnimetrin nosturin ja vaihtolavan Hiabilta.

– Halusimme nosturin, jossa on erittäin hyvä toimintasäde, sillä teemme paljon nosturikoulutuksia.
Vaihtolava soveltuu hyvin urakkakoulutuksiimme.

Kaksiakselinen XF105/460 Super Space Cab on hiljattain toimitettu.

– Tämä tässä on kaksiakselinen XF105/460 Super Space Cabi, jossa on takapäädyn nosto ja kiinnikkeet 20 jalan kontille.

Utbildningsservice.com

Utbildningsservice.com tarjoaa ammattikoulutuksia.
Asiakkaamme ovat yrityksiä, kouluja ja yksityishenkilöitä.

Koneenkuljettajakoulutukset
Kuljettajatodistukset: Kaivinkoneet, kaivurikuormaajat, pyöräkuormaajat, pienkuormaajat, telaketjukaivurit, telaketjukuormaajat, teleskooppikaivurit, liikkuvat nosturit, torninosturit, kuorma-autoon asennetut yli 18 tonnimetrin nosturit. Käyttökokeet kaikille konetyypeille
Trukinkuljettajakoulutukset
Vastapainotrukit, työntömastotrukit, pinoamisvaunut, lavansiirtovaunut.
Kuorma-autoon asennetut nosturit
Työtasot
Nostimet, saksinostimet, teleskooppinostimet, henkilönostimet.
Liikennelaitoksen kurssit
Tietyöt, liikenneturvallisuus, ympäristö, tiepalveluapu.
ADR-ajolupa
Vaarallisia aineita kuljetettaessa on tärkeää, että kaikki kuljetusketjuun osallistuvat toimivat oikein. Grönlundin ADR-ajolupakoulutus antaa tarvittavat tiedot ja taidot käsitellä vaarallisia aineita oikealla tavalla voimassa olevien lakien mukaisesti sekä ennaltaehkäistä vaaratilanteita ja onnettomuuksia vaarallisten aineiden käsittelyn yhteydessä.

Ammattikoulutus
Linja-autoliikenne ja rahtiliikenne

Ota meihin yhteyttä!