Leif Erlandsson

Ajoneuvovastaava, Jale AB

Taalainmaalaiselle Jalelle on toimitettu seitsemän uutta DAF XF Euro 6 -kuorma-autoa. Autoissa on Space Cab -hytti tuplavuoteilla, ja niissä on lisäksi Paccarin 460 hevosvoiman Euro 6 MX -moottorit.

Jale, jonka tärkeimmät toimipisteet sijaitsevat Morassa ja Borlängessä, on yksi Taalainmaan isoimmista yksittäisistä kuljetusliikkeistä. DAF:n kalustolla ajettiin jo 80-luvulla, ja yhtiö on siitä lähtien ollut merkille uskollinen. Tällä hetkellä yhtiön reittiliikenteessä ajaa 31 DAF-rekkaa.

Jale AB

Jale AB on Taalainmaan suurin kuljetusliike, ja sillä on toimintaa Morassa ja Borlängessä. Työntekijöitä on noin 110 ja ajoneuvoyksikköjä 135.

Toiminta koostuu tavarankuljetuksista, ja suurin toimeksiantajamme on DHL. Muita merkittäviä asiakkaitamme ovat Carlsberg ja Tibnor. Räätälöimme kuljetuksia ja logistiikkatehtäviä asiakkaan toiveiden mukaan.

Pääkonttorimme, lastausterminaalimme, korjaamomme ja vuokrattavat toimitilamme sijaitsevat Morassa. Borlängessä meillä on paikalliskonttori, korjaamo (vuokralla) sekä yöpymistilat. Täällä meillä on 6500 neliömetriä varastotilaa sekä vuokrattava toimisto. Kiinteistömme sijaitsevat lähellä DHL:n terminaalia Borlängessä.