Sisustus

Miellyttävän ja siistin näköiset ulkopuolelta, mukavat sisältä.

Kuljettaja ansaitsee parasta

CF on saatavilla kolmella ohjaamovaihtoehdolla: käytännöllinen Day Cab, tilava Sleeper Cab ja erittäin tilava Space Cab. Miellyttävän ja siistin näköiset ulkopuolelta, mukavat sisältä. Design ja toiminnallisuus kulkevat käsi kädessä.

Käytännöllinen

Uuden CF:n ohjaamossa näkyy laatu. Kestävien materiaalien ja korkealaatuisen viimeistelyn ansiosta sisustus säilyy siistinä ja puhtaana useamman vuoden intensiivisen käytön jälkeenkin. Tämä parantaa myös jälleenmyyntiarvoa. Lisäksi sisustus on erittäin käytännöllinen. Kaikissa ohjaamoissa on monta kätevää säilytyslokeroa ja runsaasti säilytystilaa. Keskikonsolissa on tilava säilytyslokero, jossa on kaksi pullon- tai mukinpidintä. Takaseinällä on lukulamppu, jossa on sisävalaistuksen ja lisälämmittimen (valinnainen) säätötaulu.

Tilava

CF:n sisustus tarjoaa parhaan mahdollisen tilan asumiseen ja työskentelyyn. Tämä koskee Day Cab- ja Sleeper Cab -malleja ja erityisen tilavaa Space Cab -mallia, jossa on sisätilaa vähintään 11 m3. 2,23 m kattokorkeus on luokkansa paras, samoin kuin noin 900 litran kokonaissäilytystila. Tähän sisältyy kolme suurta säilytyslokeroa tuulilasin yläpuolella, jossa on tilaa mikroaaltouunille. Sängyn alla olevaan 660 litran säilytystilaan mahtuu 30 litran jääkaappi (valinnainen).

Ergonominen

Kojelauta on muotoiltu kuljettajaa ajatellen. Kaikki säätimet ja laitteet ovat juuri siellä, missä niiden odottaakin olevan. Painikkeet on ryhmitelty käytännöllisesti toiminnon mukaan. Kolme DIN-liitintä antaa tilaa valinnaiselle kameran monitorille tai kuorma-auton navigointiradiolle, jossa on radio/CD-soitin, navigointijärjestelmä ja USB-liitäntä. Saatavilla on täysin järjestelmään integroitu DAF Truck Phone, joka mahdollistaa kahden matkapuhelimen yhdistämisen samanaikaisesti Bluetoothin kautta. Kumpaakin ohjataan ratista, ja puhelinnumero ja nimi näytetään kojelaudassa.

Informatiivinen

CF:ssä on sama kojetaulu kuin XF-mallissa, ja siinä on moderni värinäyttö. DAF:in Driver Performance Assistant (DPA) (kuljettajan avustaja) auttaa kuljettajaa ajamaan mahdollisimman taloudellisesti. Se antaa myös tietoa polttoaineen kulutuksesta, jarrujen toiminnasta ja rengaspaineista. Ajopiirturin tiedot näytetään nyt tietonäytön keskellä. Ne antavat kuljettajalle selkeämmän yleiskuvan ajoajoista ja nopeuksista. Ruudulla näytetään myös, milloin on kuorma-auton seuraavan huoltotarkastuksen aika. Näin taataan ajoissa suoritettava huolto ja ajoneuvon maksimaalinen tehokkuus.

Turvallinen

Kuljettajan turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Suuri merkitys on vahvistetulla ohjaamorakenteella, jossa on edessä ja takana ennalta ohjelmoidut törmäysenergiaa vaimentavat alueet, samoin kuin ainutlaatuisella energiaa absorboivalla ohjaamon jousituksella. Ohjaamo siirtyy kontrolloidusti taaksepäin mahdollisessa takaapäin tulevassa törmäyksessä. Kojelaudassa on iskua vaimentavia vyöhykkeitä, jotka rajoittavat tai estävät polvivammoja kolaritilanteessa. Valinnaisena saatavilla on ohjauspyörän turvatyyny sekä turvavyön kiristimet kumpaankin istuimeen.

Erinomainen istumismukavuus, täysin säädettävissä olevilla penkeillä

Kaikki kuljettajat, niin pitkät kuin lyhyet, löytävät täydellisen istumisasennon CF:ssä. Viimeisin penkkien sukupolvi antaa erinomaisen istumismukavuuden ja istuimet ovat täysin säädettävissä olevia. Penkinlämmitin ja ilmastointi löytyvät lisävalintana, kuin myös tyylikäs nahkasisustus jossa penkit ja ratti ovat kauniin kuparinväriset. Sisusta tuntuu ylelliseltä. Vuode (jonka patja on 202 cm pitkä ja 12 cm paksu) tuo erinomaisen nukkumismukavuuden – etenkin jos valitsee Xtra comfort-patjan taskujousituksella. Optimaaliset ilma- ja tuuletusvirtaukset tuovat viimeisen silauksen ohjaamon mukavuuteen.

landscap-01

Sisäpuoli

Ladattavissa olevaa materiaalia

Täältä löydät tähän liittyvää tietoa ja käsikirjoja, klikkaa haluttua tiedostoa alla – ladataksesi sen.

Koe ajaminen uudella tasolla

Tervetuloa koeajolle, tulet hämmästymään.

Varaa koeajo