Ulkopuoli

Sama jykevä ja tyylikäs ulkonäkö kuin XF ja LF malleilla.

Voimakas ja tyylikäs

Vaikuttava jäähdyttimen säleikkö ja kaunis kromipaneeli, jossa on DAF-logo, vetävät katseita puoleensa. Yläpuolella on hyvin tilaa yrityksen nimeä varten. Siisti etuosan muotoilu jatkuu lokasuojissa, ohjaamon ilmanohjaimissa ja roiskeläpissä. Optimoitu aerodynamiikan ja parhaan mahdollisen polttoainetehokkuuden vuoksi.

Tarkkaan harkittu

CF on saatavilla kolmella ohjaamovaihtoehdolla: käytännöllinen Day Cab, tilava Sleeper Cab ja erittäin tilava Space Cab. Miellyttävän ja siistin näköiset ulkopuolelta, mukavat sisältä. Design ja toiminnallisuus kulkevat käsi kädessä. Esimerkkinä aerodynaamiset kulmaspoilerit – ne antavat ulkonäölle huomion kiinnittävän silauksen, ja samalla ohjaavat ilmavirran niin, että kädensijat säilyvät puhtaina.

landscap-03

truck-01

Luja

CF selviää varsin monista iskuista. Siinä on voimakas galvanoidusta teräksestä valmistettu puskuri, joka työntyy jonkin verran esiin suojaamaan ajovaloja. Ajovalojen kotelot on valmistettu iskunkestävästä Lexan-muovista. CF Construction on muotoiltu erityisesti sovelluksiin, jotka vaativat säännöllistä maastoajoa. Erikoispuskuri on asennettu korkealle, ja se tarjoaa suuren 25° jättökulman. Yhdessä 40 cm maavaran kanssa – osittain ”suorien” etuakselien käytön ansiosta – saavutetaan erinomaiset ajo-ominaisuudet päällystämättömillä teillä.

Helppokulkuinen

Tässä luokassa on tärkeää päästä nousemaan kuorma-autoon ja poistumaan siitä. Tarkasti sijoitetut kädensijat ja käytännöllisesti valaistut askelmat auttavat tässä. Malleissa, joissa on PACCAR PX-7 -moottori tai MX-11-moottori on käytännöllinen matala, vain 1,18 m korkeudella oleva ohjaamon lattia, kun taas malleissa, joissa on MX-13-moottori, tämä korkeus on 1,25 m. Näin kaksi tai kolme askelta riittää. Alumiiniaskelmien luistamaton kuviointi tuo lisäturvallisuutta.

Näkyvä

Turvallisuus alkaa hyvästä näkemisestä. CF:n ohjaamossa on luokkansa suurin lasipinta-ala. Ohjaamon alhainen sijainti antaa myös täydellisen yleisnäkymän, samoin kuin tarkasti sijoitetut peilit. Kuljettaja näkee peilien ja ohjaamon A-pylvään välistä – ja vielä lisäksi itse peilien välistä. Valinnainen kamera voidaan sijoittaa ohjaamon etuosaan tai sivulle vielä paremman näkyvyyden varmistamiseksi.

Innovatiivinen

CF:ssä on samat hienosti suunnitellut ajovalot kuin XF:ssä. H7-halogeenilamput ovat vakiona. LED-teknologia on saatavilla valinnaisena lähivaloihin – ensimmäistä kertaa kuorma-autoalalla. Tällä varmistetaan paras valovirta, mahdollisimman pieni virrankulutus ja pisin mahdollinen käyttöikä. Puskurin käytännöllinen kääntyvä valo on myös käytettävissä. Se valaisee ajosuuntaan parantaen mukavuutta ja turvallisuutta entisestään ja pienentäen vahinkoriskiä. LED-takavalot (valinnaisena) ovat toinen uusi toiminto.

Koe ajaminen uudella tasolla

Tervetuloa koeajolle, tulet hämmästymään.

Varaa koeajo