Alustan Rakenne

Ajo-ominaisuuksien että etunenässä luokan.

Kevyt mutta vahva

Alhainen käyttöpaino ja korkea kuormauskapasiteetti sijoittavat LF:n luokkansa parhaiden joukkoon, mikä merkitsee puhdasta voittoa yrityksellesi. LF ei tingi lujuudesta, ja sen alusta on nykyaikainen, vahva ja kevyt. Aivan kuin tässä ei vielä olisi tarpeeksi, LF:ssä on myös erinomaiset ajo-ominaisuudet, jotka määrittävät luokan standardit.

Vakaa

LF tarjoaa erittäin mukavan ajokokemuksen. Etupyörien ripustukset on täysin optimoitu, jotta saavutetaan täydellinen tasapaino vaimennuksen, sivuttaisvakauden ja jäykkyyden välillä. Etuakseleilla (3,6–7,5 tonnia) on huomattava toleranssi, jotta estetään ylikuormitus kuljetettaessa osittaisia lasteja. LF:n ennennäkemätön ohjattavuus johtuu siitä, että sillä on luokkansa pienin kääntöympyrä.

Älykäs

LF tunnetaan alhaisesta käyttöpainostaan ja luokkansa suurimmasta kuormatilasta. Tämän lisäksi LF on saatavilla laajalla valikoimalla erilaisia alustan pituuksia ja akselivälejä. Saatavilla on vieläkin suurempia kuormatiloja seitsemän uuden, jopa 6,90 metrin, akselivälin perusteella. Tämä merkitsee jopa yli 9 metrin kuormatilan pituutta! Pidemmät akselivälit mahdollistavat myös sen, että ajoneuvolla on vielä suurempi polttoainesäiliöiden kokonaistilavuus: jopa 1 240 litraa. Ajoneuvo on ainutlaatuinen luokassaan, ja se voi saavuttaa myös paljon suuremman toiminta-alueen, koska kuljettaja pystyy tankkaamaan siellä, missä dieselin hinnat ovat halvimmillaan.

Helppo päällerakennettavuus

Koska mahdollisimman monta komponenttia on sijoitettu käytännöllisesti alustan sisäpuolelle, on kuorma-auto täysin tasainen, mikä tekee siitä täydellisen alustan päällirakenteelle. Tämän lisäksi alustan sähköasennukset on valmisteltu paremmin kuin koskaan aiemmin, joten liittäminen päällirakenteeseen on mahdollisimman helppoa sellaisten järjestelmien kuten CAN-väylän avulla. Tämä tarjoaa vaihtoehdon kuorma-auton ja korin väliseen viestintään. LF mahdollistaa myös PTO-vaihtoehdon, jolla voidaan käyttää sellaisia varusteita kuin kylmälaitteet, kippilaitteet tai lastausnosturit, mainitaksemme vain muutamia.

Hiljainen

Erittäin hiljainen malli tarjoaa lisää kuljetusmahdollisuuksia kaupunkimiljöissä. Erilaisten älyteknologioiden käyttöönotolla, joihin kuuluu erityinen moottorin ohjelmisto, rajoitetaan melua ”hiljaisessa käyttötilassa”, jolloin se ei ylitä arvoa 72 dB(A). Näin ajoneuvo saadaan ihanteelliseksi tavaroiden lastaukseen ja purkamiseen alueilla, joilla on voimassa melurajoituksia iltaisin, yöllä ja aikaisin aamulla. LF Silent on saatavilla 7,5 tonnin kuorma-autona. Siinä on 4,5-litrainen PACCAR PX-5 Euro 6-moottori, joka antaa 112 kW/152 hv tehon.

Viileä

Erityisesti kuljetuksiin, joiden lämpötilaa säädellään, PACCAR PX-5-moottori – samoin kuin PX-7 – on nyt saatavilla vaihtoehtoisella generaattorilla, joka asennetaan suoraan moottorin päälle. Kiinteä asennus takaa vesi- tai ilmajäähdytteisen ”Frigoblock”-generaattorin luotettavan käytön. Tämä rakenne pidentää kiilahihnojen käyttöikää huomattavasti, mikä merkitsee parasta mahdollista toimintavarmuutta ja säästöjä kustannuksissa ja huollossa. Tämän lisäksi jäähdytysyksikön käyttöön tarkoitetun generaattorin asennus on helppoa.

Luja

Riippumatta siitä onko kyseessä suljettu tai avattava sivu, sileä kori, kippaava lava tai vielä enemmän mukautettu kori esim. kevyen nosturin kuljetukseen, on LF erinomaisesti mukautettavissa kaikille näille käyttöalueille. 19-tonninen LF-rakenne on erityisesti muotoiltu sovelluksiin, jotka vaativat säännöllistä maastokäyttöä. Sen tunnistaa edelleen mattamustasta jäähdyttimen säleiköstä, korkeista puskureista ja lujasta, suojaavasta jäähdyttimen kilvestä. Korkea etupuskuri antaa suuren, melkein 25 asteen jättökulman, ja maavara on 32 senttimetriä. Luja, vahva ja monipuolinen.

Koe ajaminen uudella tasolla

Tervetuloa koeajolle, tulet hämmästymään.

Varaa koeajo