Nyheter

Läs om vad som händer på Nordic Truckcenter

Avtale underskrevet på IAA Hannover 2014: Waberer’s International bestiller ytterligere 1000 DAF lastebiler

2014-09-23

Waberer International Pte. Co, et av Europas største transportforetak investerer i 1000 nye DAF CF og XF lastebiler for å fornye sin flåte.

Ordren ble underskrevet på IAA-messen i Hannover av Waberer’s International styreleder/direktør György Waberer og Ron Bonsen, styremedlem i DAF og ansvarlig for markedsføring og salg. Levering av kjøretøyene kommer til å skje i år og neste år. Som en følge av kjøpet kommer nesten halvparten av Waberers flåte på 3 300 enheter til å bestå av DAF lastebiler.

”Vi har valgt DAF igjen på grunn av kjøretøyenes pålitelighet, høye kvalitet, drivstoffeffektivitet samt lave vedlikeholdskostnader” – sier György Waberer. Med denne ordren kommer selskapet til å få sin lastebil nr. 3000 fra den nederlandske produsenten. ”Andre viktige valgkriterier omfatter størrelsen og komforten til førerhusene og tilgangen til viktige funksjoner for å ytterligere øke sikkerheten. Vårt selskap fokuserer på langtransport og våre lastebiler transporterer varer for våre kunder i hele Europa. Gjennomsnittlig avstand per reise er ca. 1 500 kilometer. Det er derfor vi gjerne vil tilby de besta arbeidsforholdene for våre sjåfører. Vi har bestilt alle lastebiler med romslig førerhus, utstyrt med alt nødvendig tilbehør for høy komfort. ”

Langvarig forhold

”Det er en stor anerkjennelse at et av Europas ledende transportselskap har valgt DAF igjen”, sa Ron Bonsen ”Denne avtalen kommer å styrke det vellykkede og langsiktige forholdet mellom de to selskapene ytterligere. Vi er stolte over å være den største lastebilleverandøren til Waberer’s, et selskap som kontinuerlig forbedrer sin effektivitet. ”

Ytterligere opplysninger:

Nicolina Ruff, markedsansvarlig, epost: nicolina.ruff@nordictruckcenter.se

Nordic Truckcenter AB
Tlf.: +46 (0)433-512 402
Mobil: +46(0)70 776 3738
www.nordictruckcenter.com

Om Nordic Truckcenter AB

Nordic Truckcenter AB er generalagent for DAF Trucks i Sverige. Selskapet har en serviceorganisasjon med egne, frittstående verksteder rundt om i landet. Lastebilmerket DAF er i kraftig ekspansjon i Sverige. DAF sammen med lastebilmerkene Kenworth og Peterbilt inngår i det amerikanske konsernet PACCAR.