Nyheter

Läs om vad som händer på Nordic Truckcenter

Ennå en storordre for DAF på IAA-messen

2014-09-30

I løpet av en uke er det skrevet under på to storordrer for DAF på IAA-messen i Hannover.

Takket være DAFs høye kvalitet, lave drivstoff-forbruk, ettermarkedsservice samt lave totalkostnad, har flere og flere europeiske storforetak fått opp øynene for DAF.

Forrige uke skrev Waberer’s International, Budapest, under på en avtale på 1000 nye DAF CF og XF lastebiler for å fornye sin flåte. Nesten halvdelen av Waberer’s flåte på 3300 lastebiler består nå av DAF.

Denne uken skrev Monopoly, et av Russlands største selskap, som spesialiserer seg på matvaretransporter, under en ordre på 700 nye DAF XF lastebiler, for å øke sin flåte. Ordren ble undertegnet på IAA-messen i Hannover av Ilya Dmitriev og Maxim Onyfrienko, direktør Monopoly, Marcel Verbeeten, direktør for den russiske DAF-forhandleren Terra Truck og Ron Bonsen – styremedlem i DAF og ansvarlig for markedsføring og salg. Levering av kjøretøyene kommer til å skje i år og neste år. Som et resultat av Monopolys investering, kommer deres kjøretøyflåte til å vokse til over 1000 enheter, hvorav 700 er DAF.

Med to store ordrer på én uke fortsetter DAF ytterligere å forsterke sin posisjon som markedsener innenfor trekkvognsegmentet i Europa.

Ytterligere opplysninger:

Nicolina Ruff, markedsansvarlig, epost: nicolina.ruff@nordictruckcenter.se

Nordic Truckcenter AB
Tlf.: +46 (0)433-512 402
Mobil: +46(0)70 776 3738
www.nordictruckcenter.com

Om Nordic Truckcenter AB

Nordic Truckcenter AB er generalagent for DAF Trucks i Sverige. Selskapet har en serviceorganisasjon med egne, frittstående verksteder rundt om i landet. Lastebilmerket DAF er i kraftig ekspansjon i Sverige. DAF sammen med lastebilmerkene Kenworth og Peterbilt inngår i det amerikanske konsernet PACCAR.