Nyheter

Läs om vad som händer på Nordic Truckcenter

Fra 300 til mer enn 72 000 artikler – TRP feirer 20 år

2014-04-30

I 1994 introduserte PACCAR Parts sitt reservedelprogram for lastebiler og trailere (TRP). Strategien var å ha en plass der transportøren kan finne alt de trenger for hele sin flåte på ett sted. I løpet av de siste tjue årene har TRP-programmet ekspandert og blitt utviklet til et markedsledende sortiment av universaldeler for alle lastebil- og trekkvognmerker.

At PACCAR Parts fyller et klart behov med TRP er åpenbart med den raske utviklingen av produkttilbudet programmet har gjennomgått. I 1994 bestod sortimentet av 300 artikler, kun for reparasjon og vedlikehold av trekkvogner. I 1998 hadde de et stort utvalg av verkstedsforsyninger (1400 objekter), inklusive blant annet verktøy og smøremiddel. I 2001 hadde produkttilbudet blitt utvidet med et komplett utvalg av universaldeler til lastebiler av alle merker, til og med luftbelger og bremsedeler. Siden den gang har sortimentet blitt utvidet kontinuerlig.

I dag består PACCAR Parts TRP-program av mer enn 72 000 artikler, oppdelt i ikke mindre enn 17 produktgrupper, som representerer et av de mest omfattende produktsortimenter for universaldeler og tilbehør på lastebilmarkedet. Programmet finnes hos 1000 DAF-forhandlere i Europa, der det også tilbys service. Den omfattende digitale TRP-katalogen finner man på www.daf.com/trp.

Ytterligere opplysninger:

Nicolina Ruff, markedsansvarlig, epost: nicolina.ruff@nordictruckcenter.se

Nordic Truckcenter AB
Tlf.: +46 (0)433-512 402
Mobil: +46(0)70 776 3738
www.nordictruckcenter.com

Om Nordic Truckcenter AB

Nordic Truckcenter AB er et heleid datterselskap til Nordic Trucks i Nederland, og er generalagent for DAF Trucks i Sverige. Selskapet har en serviceorganisasjon med egne, frittstående verksteder rundt om i landet. Lastebilmerket DAF er i kraftig ekspansjon i Sverige. DAF sammen med lastebilmerkene Kenworth og Peterbilt inngår i det amerikanske konsernet PACCAR.