Nyheter

Läs om vad som händer på Nordic Truckcenter

Kolmestasadasta yli 72 000 nimikkeeseen – TRP viettää 20-vuotisjuhlavuottaan

2014-04-30

Vuonna 1994 PACCAR Parts otti käyttöön oman varaosaohjelman kuorma-autoille ja trailereille (TRP). Strategiana oli tarjota paikka, josta liikennöitsijä voi löytää kaiken tarvitsemansa koko ajoneuvokannalleen yhdestä paikasta. Kahdenkymmenen viime vuoden aikana TRP-ohjelma on laajentunut ja kehittynyt markkinoiden johtavaksi kaikenmerkkisille kuorma-autoille ja perävaunuille tarkoitetuksi yleisosavalikoimaksi.

Tuotevalikoiman nopea kasvu osoittaa, että PACCAR Parts täyttää TRP-ohjelmallaan selvän tarpeen markkinoilla. 1994 valikoimassa oli ainoastaan 300 perävaunujen korjaukseen ja kunnossapitoon tarkoitettua nimikettä. 1998 mukana oli paljon korjaamotarvikkeita (1400 nimikettä), muun muassa työkaluja ja voiteluaineita. 2001 tuotetarjontaa oli laajennettu kaikenmerkkisille kuorma-autoille tarkoitetulla täydellisellä yleisosavalikoimalla, johon sisältyi myös ilmapalkeita ja jarruosia. Sittemmin valikoima on entisestään kasvanut.

Nykyään PACCAR Parts TRP -valikoimassa on yli 72 000 nimikettä jaettuina peräti 17 tuoteryhmään, ja siitä on tullut yksi kuorma-automarkkinoiden kattavimmista yleisosien ja lisävarusteiden tuotevalikoimista. Ohjelma on Euroopassa käytössä 1000 DAF-jälleenmyyjällä, jotka tarjoavat myös huoltoa. Täydellinen TRP-luettelo on osoitteessa www.daf.com/trp.

Lisätiedot:

Nicolina Ruff, markkinointivastaava, sähköposti: nicolina.ruff@nordictruckcenter.se

Nordic Truckcenter AB
Puh: +46 (0)433-512 402
Matkapuhelin: +46(0)70 776 3738
www.nordictruckcenter.com

Tietoja Nordic Truckcenter AB:stä

Nordic Truckcenter AB on hollantilaisen Nordic Trucksin täysin omistama tytäryhtiö ja DAF Trucksin pääedustaja Ruotsissa. Yrityksellä on eri puolilla maata toimiva itsenäisistä huoltokorjaamoista koostuva huolto-organisaatio. Kuorma-automerkki DAF on vahvassa kasvussa Ruotsissa. DAF sekä kuorma-automerkit Kenworth ja Peterbilt kuuluvat amerikkalaiseen PACCAR-konserniin.
PACCAR raportoi positiivisesta vuodesta – Uudet tuotteet ja vahvat jälkimarkkinat lisäävät voittoja