Nyheter

Läs om vad som händer på Nordic Truckcenter

Nordisk samarbeide for DAF

2014-08-20

Siste nummer av DAF–Nytt ble distribuert forrige uke og selvsagt kommer avisen til å bli delt ut på Elmia Lastbilsmässan.

Nytt for i år er et samarbeid mellom Sverige, Finland og Norge. ”Den felles avisen illustrerer det DAF-samarbeidet vi i nord nå har innledet for å bli ennå skarpere i markedet” sier Johannes Winberg, salgssjef DAF Trucks Sweden.
”Transportfirmaene i våre tre land arbeider på omtrent samme måte, noe som gjør det lettere for produsenten å tilpasse kjøretøyene for behovene på det nordiske markedet. Det innebærer flere kjøretøy på lager og dermed også raskere levering til våre kunder”.

Andre fordeler med samarbeidet vises ikke minst på ettermarkedet der vi med felles lager kan levere en ennå bedre service.

Samarbeidet innledes samtidig som Europas nest største lastebilmerke har godt med vind i seglene, etter en vellykket Euro 6-lineup.

Ytterligere opplysninger:

Nicolina Ruff, markedsansvarlig, epost: nicolina.ruff@nordictruckcenter.se

Nordic Truckcenter AB
Tlf.: +46 (0)433-512 402
Mobil: +46(0)70 776 3738
www.nordictruckcenter.com

Om Nordic Truckcenter AB

Nordic Truckcenter AB er et heleid datterselskap til Nordic Trucks i Nederland, og er generalagent for DAF Trucks i Sverige. Selskapet har en serviceorganisasjon med egne, frittstående verksteder rundt om i landet. Lastebilmerket DAF er i kraftig ekspansjon i Sverige. DAF sammen med lastebilmerkene Kenworth og Peterbilt inngår i det amerikanske konsernet PACCAR.