Nyheter

Läs om vad som händer på Nordic Truckcenter

Nordiskt samarbete för DAF

2014-08-20

Senaste numret av DAF–Nytt distribuerades förra veckan och självklart kommer tidningen delas ut under Elmia Lastbilsmässan.

Nytt för i år är ett samarbete mellan Sverige, Finland och Norge. ”Den gemensamma tidningen illustrerar det DAF-samarbete vi i norr nu inlett för att bli ännu vassare på marknaden” säger Johannes Winberg, Försäljningschef DAF Trucks Sweden.
”Åkerierna i våra tre länder arbetar på ungefär samma sätt, vilket gör det lättare för tillverkaren att anpassa fordonen för behoven på den nordiska marknaden. Det innebär fler fordon i lager och därmed också snabbare leverans till våra kunder”.

Andra fördelar med samarbete syns inte minst på eftermarknaden där vi med gemensamt lager kan leverera en ännu bättre service.

Samarbetet inleds samtidigt som Europas nästa största lastbilsmärke har rejält med vind i seglen, efter en succéfylld Euro 6-lineup.

Ytterligare upplysningar:

Nicolina Ruff, marknadsansvarig, e-mail: nicolina.ruff@cosmotruckcenter.se

Cosmo Truckcenter AB
Tel: +46 (0)433-512 402
Mobil: +46(0)70 776 3738
www.nordictruckcenter.com

Om Cosmo Truckcenter AB

Cosmo Truckcenter AB är ett helägt dotterbolag till Cosmo Trucks i Holland och är generalagent för DAF Trucks i Sverige. Bolaget har en serviceorganisation med egna, fristående verkstäder runt om i landet. Lastbilsmärket DAF befinner sig i stark expansion i Sverige. DAF tillsammans med lastbilsmärkena Kenworth och Peterbilt ingår i den amerikanska PACCAR-koncernen.