Nyheter

Läs om vad som händer på Nordic Truckcenter

Ny eier av Nordic Truckcenter AB

2014-10-13

Nordic Truckcenter AB har fått en ny eier. Nordic Trucks svenske og finske del selges til en av interessentene. Hvem som har kjøpt selskapet, vil for øyeblikket ikke gå ut med. Vi kan likevel si at det er et stort selskap innenfor matvare- og transportbransjen med en omsetning på 10 milliarder kroner.

Siden Nordic Truckcenter ABs nederlandske moderselskap Koops Furness gikk konkurs i august, på grunn av redusert salg på personbilsiden, har det gått flere rykter vedrørende selskapet. Et av ryktene var att DAF kommer til å forsvinne fra det svenske markedet. ”DAF er en av verdens mest lønnsomme lastebilprodusenter”, sier Johannes Winberg, Sverigesjef Nordic Truckcenter AB. ”DAF har ikke hatt til hensikt å forlate det svenske markedet, og er veldig fornøyd med innsatsen til Nordic Truckcenter AB, både innenfor salg og ettermarked” fortsetter Johannes.

Den svenske generalagenten for DAF er et vellykket selskap med eget organisasjonsnummer. ”Nordic Truckcenter AB er ikke og har aldri vært konkurs”. Salget har økt med 55 % fra forrige år, og framtiden ser lys ut for selskapet.

Mer informasjon om den nye eieren kommer i løpet av kort tid. Kontakt Johannes Winberg for mer informasjon.

Ytterligere opplysninger:

Nicolina Ruff, markedsansvarlig, epost: nicolina.ruff@nordictruckcenter.se

Nordic Truckcenter AB
Tlf.: +46 (0)433-512 402
Mobil: +46(0)70 776 3738
www.nordictruckcenter.com

Om Nordic Truckcenter AB

Nordic Truckcenter AB er generalagent for DAF Trucks i Sverige. Selskapet har en serviceorganisasjon med egne, frittstående verksteder rundt om i landet. Lastebilmerket DAF er i kraftig ekspansjon i Sverige. DAF sammen med lastebilmerkene Kenworth og Peterbilt inngår i det amerikanske konsernet PACCAR.