Nyheter

Läs om vad som händer på Nordic Truckcenter

Ny hemsida för påbyggare

2015-01-20

DAF Trucks har helt förnyat sin hemsida för påbyggarbranschen (www.DAFBBI.com). Hemsidan finns nu i inte mindre än tretton språk och gör det ännu enklare för påbyggare att få tillgång till råd och vägledning om montering av byggnationer på DAF chassi.

När en lastbil lämnar fabriken Eindhoven går den ofta direkt till påbyggaren. Som stöd för att påbyggaren ska kunna utföra sitt arbete så effektivt som möjligt innehåller DAFs nya påbyggarhemsida ännu mer detaljerade chassiritningar, specifikationsblad och CAD-ritningar av komponenter.

Förutom ett helt nytt utseende och känsla, har mycket uppmärksamhet ägnats åt optimal användarvänlighet. Till exempel skiljer sidan tydligt mellan information om Euro 3/5 och Euro 6 fordon. Användare kan snabbt lokalisera specifikationsblad, samt ladda ner flera ark åt gången. Den optimerade sökfunktionen gör det snabbare och enklare att hitta rätt chassiritning.

Den nya webbplatsen kommer ge bättre stöd åt påbyggarbranschen så de kan skapa de bästa lösningarna på det mest effektiva sättet. Det är därför användarna också kan ladda ner CAD-filer från webbplatsen som kan användas för att utveckla byggnationer. Även 3D filer finns tillgängliga som gör det möjligt för kunden att se exakt hur den färdiga lastbilen kommer att se ut på vägen.

Via www.DAFBBI.com kan påbyggare också begära att få tillgång till DAF Bodybuilder Information Plus, som innehåller riktlinjer för Euro 6 fordon, ännu mer detaljerad produktinformation, intressanta nyhetsartiklar och information om EU-direktiv och helbilsgodkännande.

Ytterligare upplysningar:

Nicolina Ruff, marknadsansvarig, e-mail: nicolina.ruff@cosmotruckcenter.se

Cosmo Truckcenter AB
Tel: +46 (0)433-512 402
Mobil: +46(0)70 776 3738
www.nordictruckcenter.com

Om Cosmo Truckcenter AB

Cosmo Truckcenter AB är generalagent för DAF Trucks i Sverige. Bolaget har en serviceorganisation med egna, fristående verkstäder runt om i landet. Lastbilsmärket DAF befinner sig i stark expansion i Sverige. DAF tillsammans med lastbilsmärkena Kenworth och Peterbilt ingår i den amerikanska PACCAR-koncernen.