Nyheter

Läs om vad som händer på Nordic Truckcenter

Ny hjemmeside for påbyggere

2015-01-20

DAF Trucks har fullstendig fornyet sin hjemmeside for påbyggerbransjen (www.DAFBBI.com). Hjemmesiden finnes nå i ikke mindre enn tretten språk, og gjør det ennå enklere for påbyggere å få tilgang til råd og veiledning om montering av overbygg på DAF chassis.

Når en lastebil forlater fabrikken i Eindhoven, går den ofte direkte til påbyggeren. Som støtte for at påbyggeren skal kunne utføre sitt arbeide så effektivt som mulig, inneholder DAFs nye påbyggerhjemmeside ennå mer detaljerte chassistegninger, spesifikasjonsblader og CAD-tegninger av komponenter.

I tillegg til et helt nytt utseende og følelse, er det gitt mye oppmerksomhet på optimal brukervennlighet. For eksempel skiller siden tydelig mellom informasjon om Euro 3/5 og Euro 6 kjøretøy. Brukere kan raskt finne spesifikasjonsblader, samt laste ned flere ark i gangen. Den optimerte søkefunksjonen gjør det raskere og enklere å finne rett chassistegning.

Det nye nettstedet kommer til å gi bedre støtte til påbyggerbransjen, slik at de kan skape de beste løsningene på den mest effektive måten. Det er derfor brukerne også kan laste ned CAD-filer fra nettstedet, som kan bruks til å utvikle nye overbygg. Til og med 3D-filer er tilgjengelige, noe som gjør det mulig for kunden å se eksakt hvordan den ferdige lastebilen kommer til å se ut på veien.

Via www.DAFBBI.com kan påbyggere også be om å få tilgang til DAF Bodybuilder Information Plus, som inneholder retningslinjer for Euro 6 kjøretøy, ennå mer detaljert produktinformasjon, interessante nyhetsartikler og informasjon om EU-direktiv og godkjenning av hele biler.

Ytterligere opplysninger:

Nicolina Ruff, markedsansvarlig, epost: nicolina.ruff@nordictruckcenter.se

Nordic Truckcenter AB
Tlf.: +46 (0)433-512 402
Mobil: +46(0)70 776 3738
www.nordictruckcenter.com

Om Nordic Truckcenter AB

Nordic Truckcenter AB er generalagent for DAF Trucks i Sverige. Selskapet har en serviceorganisasjon med egne, frittstående verksteder rundt om i landet. Lastebilmerket DAF er i kraftig ekspansjon i Sverige. DAF sammen med lastebilmerkene Kenworth og Peterbilt inngår i det amerikanske konsernet PACCAR.