Nyheter

Läs om vad som händer på Nordic Truckcenter

Sopimus Hannoverin IAA-messuilla 2014: Waberer’s International tilaa 1000 DAF-kuorma-autoa lisää

2014-09-23

Waberer’s International Pte. Co, yksi Euroopan suurimmista kuljetusyrityksistä, investoi 1000 uuteen DAF CF- ja XF -kuorma-autoon uudistaakseen autokantaansa.

Tilauksen allekirjoittivat IAA-messuilla Hannoverissa Waberer’s Internationalin hallituksen puheenjohtaja/toimitusjohtaja György Waberer ja DAF:n johtoryhmän jäsen ja markkinoinnista ja myynnistä vastaava johtaja Ron Bonsen. Ajoneuvot toimitetaan tämän ja ensi vuoden aikana. Oston seurauksena lähes puolet Waberer’sin 3 300 yksikön autokannasta tulee koostumaan DAF-kuorma-autoista.

”Olemme valinneet jälleen DAF:n sen ajoneuvojen luotettavuuden, korkean laadun, polttoainetehokkuuden sekä alhaisten kunnossapitokustannusten vuoksi”, sanoo György Waberer. Tämä tilauksen myötä yritys tulee saamaan 3000:nnen kuorma-autonsa hollantilaiselta valmistajalta. ”Muita tärkeitä valintakriteerejä ovat ohjaamoiden koko ja mukavuus sekä tietyt tärkeät toiminnot, jotka parantavat turvallisuutta entisestään. Yrityksemme keskittyy kaukokuljetuksiin, ja kuorma-automme kuljettavat tavaroita asiakkaillemme kaikkialle Eurooppaan. Kuljetusmatkan keskipituus on noin 1 500 kilometriä. Siksi meistä on tärkeää tarjota kuljettajillemme parhaat mahdolliset työolot. Olemme tilanneet kaikki kuorma-autot varustettuina tilavilla ohjaamoilla ja kaikilla tarvittavilla lisävarusteilla, jotta ne olisivat mahdollisimman viihtyisiä. ”

Pitkäaikainen asiakassuhde

”Se, että yksi Euroopan johtavista kuljetusyrityksistä on jälleen valinnut DAF:n, on suuri tunnustus”, Ron Bonsen sanoo. ”Tämä sopimus tulee entisestään lujittamaan menestyksekästä ja pitkäaikaista suhdetta yritystemme välillä. Olemme ylpeitä siitä, että saamme olla suurin kuorma-autojen toimittaja Waberer’sille, yritykselle, joka parantaa jatkuvasti tehokkuuttaan. ”

Lisätiedot:

Nicolina Ruff, markkinointivastaava, sähköposti: nicolina.ruff@nordictruckcenter.se

Nordic Truckcenter AB
Puh: +46 (0)433-512 402
Matkapuhelin: +46(0)70 776 3738
www.nordictruckcenter.com

Tietoja Nordic Truckcenter AB:stä

Nordic Truckcenter AB on DAF Trucksin pääedustaja Ruotsissa. Yrityksellä on eri puolilla maata toimiva itsenäisistä huoltokorjaamoista koostuva huolto-organisaatio. Kuorma-automerkki DAF on vahvassa kasvussa Ruotsissa. DAF sekä kuorma-automerkit Kenworth ja Peterbilt kuuluvat amerikkalaiseen PACCAR-konserniin.