Nyheter

Läs om vad som händer på Nordic Truckcenter

Suuri hyötykuorma ja maksimaalista ketteryyttä – Uudet DAF CF- ja XF-vetoautot ohjatulla kantoakselilla

2015-02-06

DAF on esitellyt ohjatulla kantoakselilla varustetut CF- ja XF-vetoautot. Mallit on kehitetty sovelluksiin, joissa vaaditaan suurta hyötykuormaa ja maksimaalista ketteryyttä.

Näihin kolmiakselisiin CF- ja XF-vetoautoihin on asennettu vetoakselin (13 tn) taakse rakenteeltaan yksinkertainen ohjattu kantoakseli (7,5 tn). Malli on ihanteellinen kohteisiin, joissa kääntymistilaa on suhteellisen vähän ja joissa tarvitaan suurta hyötykuormaa; esimerkiksi kun ohjaamon takana on kuormausnosturi. Tästä syystä ohjatulla kantoakselilla varustetut CF- ja XF-vetoautot sopivat erinomaisesti rakennustarvikkeiden ja koneiden kuljetukseen.

Uusien CF- ja XF-vetoautojen moottorivaihtoehtoina ovat 10,8 litran PACCAR MX-11 moottori, teho 291 kW / 396 hv, ja 12,9 litran PACCAR MX-13 moottori, teho 375 kW / 510 hv. Näihin moottoreihin DAF Transport Efficiency -ohjelman puitteissa tehdyillä parannuksilla sekä innovatiivisilla Predictive Cruise Control-, Predictive Shifting- ja Eco Mode -tekniikoilla saavutetaan polttoaineenkulutuksessa vähintään 5 %:n säästö.

Ohjatulla kantoakselilla varustetun CF-vetoauton ohjaamovaihtoehtoina ovat Day Cab, Sleeper Cab ja Space Cab, ja XF-mallissa Space Cab ja Super Space Cab.

Lisätiedot:

Nicolina Ruff, markkinointivastaava, sähköposti: nicolina.ruff@nordictruckcenter.se

Nordic Truckcenter AB
Puh: +46 (0)433-512 402
Matkapuhelin: +46(0)70 776 3738
www.nordictruckcenter.com

Tietoja Nordic Truckcenter AB:stä

Nordic Truckcenter AB on DAF Trucksin pääedustaja Ruotsissa. Yrityksellä on eri puolilla maata toimiva,itsenäisistä huoltokorjaamoista koostuva huolto-organisaatio. Kuorma-automerkki DAF on vahvassa kasvussa Ruotsissa. DAF sekä kuorma-automerkit Kenworth ja Peterbilt kuuluvat amerikkalaiseen PACCAR-konserniin.