Nyheter

Läs om vad som händer på Nordic Truckcenter

Uusi kotisivu päällirakentajille

2017-06-02

DAF Trucks on uusinut perusteellisesti päällirakennusalalle tarkoitetun internetsivustonsa (www.DAFBBI.com). Sivusto on nyt luettavissa peräti kolmellatoista kielellä. Päällirakentajat saavat sieltä nyt entistä helpommin neuvoja ja ohjausta päällirakenteiden asentamisesta DAF-alustalle.

Eindhovenin tehtaalta valmistuva kuorma-auto menee usein suoraan päällirakentajalle. DAF:n uusi päällirakentajille tarkoitettu sivusto sisältää entistä yksityiskohtaisemmat alustapiirustukset, spesifikaatiot ja komponenttien CAD-piirustukset, jotta päällirakentaja pystyisi tekemään työnsä mahdollisimman tehokkaasti.

Täysin uusitun ulkoasun ja käyttöliittymän lisäksi on kiinnitetty paljon huomiota optimaaliseen käyttömukavuuteen. Esimerkiksi Euro 3/5- ja Euro 6 -ajoneuvoja koskevat tiedot on erotettu selvästi toisistaan. Käyttäjät löytävät nopeasti spesifikaatiot ja voivat ladata useita arkkeja samalla kertaa. Optimoitu hakutoiminto nopeuttaa ja helpottaa oikean alustapiirustuksen löytämistä.

Uudelta verkkosivustolta päällirakentajat saavat entistä parempaa tukea, jolloin heillä on mahdollisuus luoda parhaat ratkaisut mahdollisimman tehokkaasti. Käyttäjät voivat ladata sivustolta myös CAD-tiedostoja, joita voi käyttää rakenteiden kehittämisessä. Tarjolla on myös 3D-tiedostoja, joiden avulla asiakas näkee tarkasti, miltä valmis kuorma-auto tulee näyttämään tien päällä.

Osoitteessa www.DAFBBI.com päällirakentajat voivat myös pyytää pääsyoikeuden DAF Bodybuilder Information Plus -sivuille, jotka sisältävät ohjeita Euro 6 -ajoneuvoille, entistä yksityiskohtaisempaa tuotetietoa, mielenkiintoisia uutisartikkeleita ja tietoa EU-direktiiveistä sekä koko ajoneuvon tyyppihyväksynnästä.

Lisätiedot:

Nicolina Ruff, markkinointivastaava, sähköposti: nicolina.ruff@nordictruckcenter.se

Nordic Truckcenter AB
Puh: +46 (0)433-512 402
Matkapuhelin: +46(0)70 776 3738
www.nordictruckcenter.com

Tietoja Nordic Truckcenter AB:stä

Nordic Truckcenter AB on DAF Trucksin pääedustaja Ruotsissa. Yrityksellä on eri puolilla maata toimiva itsenäisistä huoltokorjaamoista koostuva huolto-organisaatio. Kuorma-automerkki DAF on vahvassa kasvussa Ruotsissa. DAF sekä kuorma-automerkit Kenworth ja Peterbilt kuuluvat amerikkalaiseen PACCAR-konserniin.