Nyheter

Läs om vad som händer på Nordic Truckcenter

Uusi omistaja Nordic Truckcenter AB:lle

2014-10-10

Nordic Truckcenter AB on saanut uuden omistajan. Nordic Trucksin ruotsalainen ja suomalainen osa myydään. Ostajan nimeä ei tässä vaiheessa vielä haluta paljastaa. Kyseessä on suuri elintarvike- ja kuljetusalan yritys, jonka liikevaihto on 10 miljardia Ruotsin kruunua.

Yrityksen tulevaisuudesta on liikkunut paljon huhuja sen jälkeen, kun Nordic Truckcenter AB:n hollantilainen emoyhtiö Koops Furness meni elokuussa konkurssiin henkilöautopuolen heikentyneen myynnin vuoksi. Erään huhun mukaan DAF tulisi häviämään Ruotsin markkinoilta. ”DAF on yksi maailman kannattavimmista kuorma-autovalmistajista”, sanoo Nordic Truckcenter AB:n Ruotsin johtaja Johannes Winberg. ”DAF:n tarkoituksena ei ole ollut poistua Ruotsin markkinoilta. Se on erittäin tyytyväinen Nordic Truckcenter AB:n työhön sekä myynnissä että jälkimarkkinoilla”, Johannes jatkaa.

DAF:n ruotsalainen pääedustaja on menestyvä yritys, jolla on oma Y-tunnus. ”Nordic Truckcenter AB ei ole eikä ole koskaan ollut konkurssissa”. Myynti on kasvanut 55 % edellisvuodesta, ja yrityksen tulevaisuus näyttää valoisalta.

Lisätietoja uudesta omistajasta julkaistaan piakkoin. Saatte lisätietoja Johannes Winbergiltä.

Lisätiedot:

Nicolina Ruff, markkinointivastaava, sähköposti: nicolina.ruff@nordictruckcenter.se

Nordic Truckcenter AB
Puh: +46 (0)433-512 402
Matkapuhelin: +46(0)70 776 3738
www.nordictruckcenter.com

Tietoja Nordic Truckcenter AB:stä

Nordic Truckcenter AB on DAF Trucksin pääedustaja Ruotsissa. Yrityksellä on eri puolilla maata toimiva itsenäisistä huoltokorjaamoista koostuva huolto-organisaatio. Kuorma-automerkki DAF on vahvassa kasvussa Ruotsissa. DAF sekä kuorma-automerkit Kenworth ja Peterbilt kuuluvat amerikkalaiseen PACCAR-konserniin.