Curt Wiklund

Omistaja, Wiklunds Åkeri AB

DAF LF -sarja on täydellinen suurkaupunkeihin!

DAF:n LF-sarjassa on erinomainen ohjautuvuus, helppopääsyinen hytti ja matalat omapainot luokkansa parhaimmalle kantavuudelle. Näiden seikkojen ansiosta DAF:n LF-sarja sopii täydellisesti suurkaupunkien kapeille kaduille ja vilkkaaseen liikenteeseen. LF-sarja on myös miellyttävä ajaa, ja sillä on markkinoiden paras kääntösäde ja pienin polttoaineenkulutus.

DAF:n monipuolinen CF-sarja nauttii erinomaista mainetta niin kuljettajien kuin kuljetusyrittäjienkin keskuudessa. He ovat kehuneet tyylikästä, mutta silti kestävää ulkoasua, tilavaa ja viihtyisää hyttiä, johon on helppo kiivetä, luokkansa parasta ajo- ja ohjausmukavuutta sekä ajoneuvon luotettavuutta ja kestävyyttä.

Wiklunds Åkeri on investoinut 33 DAF-kuorma-autoon. Wiklunds Åkeri on vuoden 2011 jälkeen investoinut 31 DAF-kuorma-autoon merkin hyvän laadun ja kokonaistaloudellisuuden ansiosta.

Wiklunds Åkeri AB

Wiklunds Åkeri AB:n omistaja Curt Wiklund siirtyi yrityksen johtoon isänsä jälkeen 1960-luvun alussa. Silloin yrityksellä oli omistuksessaan kaksi kuorma-autoa. Nykyään kuljetusliikkeellä on noin 140 kuorma-autoa, joista useissa on erilaisia peräkärryjä sekä lisäksi muita varusteita, kuten erikokoisia ajoneuvoihin asennettuja nostureita sekä useita erilaisia kontteja ja lavoja.

Yrityksen toiminta koostuu kuljetuksista sekä jätteenkäsittelystä pääasiassa rakennus- ja teollisuusyrityksille Suur-Tukholman sekä Uppsalan alueella. Lisäksi yritys kuljettaa parakkeja ja koneita sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

Me Wiklundilla työskentelemme täyttääksemme asiakkaidemme kuljetustarpeet, olivatpa ne millaisia tahansa. Sen lisäksi että osaamisemme on laaja, meillä on kolme aluetta, joilla olemme erityisesti asiantuntijoita:

Nosturiautot
Jätteet ja kierrätys
Pitkä tavaran käsittely ja varastointi

Kuljetusliikkeen pääkonttori sijaitsee Järfällassa osoitteessa Gullivervägen 3. Siellä sijaitsee suuri osa hallinnostamme sekä kaksi kuljetusjohto-osastoa.