Curt Wiklund

Eier, Wiklunds Åkeri AB

DAF LF-serien, ideell i storbyer!

DAFs LF-serie har utmerkede manøvreringsegenskaper, lett tilgjengelig førerhus og lave tjenestevekter for klasseledende lastekapasitet, noe som gjør at DAF LF-serien er ideell i storbyer med trange gater og høy trafikk. LF-serien er til og med bekvem å kjøre, med markedets beste svingradius og drivstofforbruk.

DAFs allsidige CF-serie har fått et fantastisk rykte blant både førere og passasjerer. De har skrytt av det fine og likevel robuste eksteriøret, det romslige og bekvemme førerhuset som er enkelt å klatre opp i, den klasseledende kjøre- og manøvreringskomforten
og den utprøvde påliteligheten og holdbarheten.

Wiklunds Åkeri investerte i 33 DAF lastebiler. Totalt har Wiklunds Åkeri investert i 31 DAF lastebiler siden 2011, dette på grunn av DAFs gode kvalitet og totaløkonomi.

Om Wiklunds Åkeri AB

Curt Wiklund, eier av Wiklunds Åkeri AB, overtok selskapet fra sin far på starten av 1960-tallet, og hadde da to lastebiler i drift. I dag omfatter transportselskapets kjøretøypark ca. 140 lastebiler, flertallet med trekkvogner av forskjellige typer, og i tillegg utrustning i form av kjøretøymonterte kraner med varierende kapasitet, samt containere og plan av forskjellige typer og størrelser.

Selskapets virksomhet består av transporter og avfallshåndtering for i hovedsak bygge- og industriselskaper i Storstockholm og Uppsala med omegn, samt bud- og maskintransport både lokalt og riksdekkende.

Vi på Wiklunds arbeider for å dekke våre kunders transportbehov, uansett hvordan dissa måtte se ut. I tillegg til at vi har en solid og bred kompetanse, tilbyr vi tre områder der vi virkelig er spesialister:

Kranbiler
Avfall og gjenvinning
Langgods og lager

Transportselskapets hovedkontor er på Gullivervägen 3 i Järfälla. Her finnes størstedelen av administrasjonen og to transportledelser.