Just trucks!

DAF maahantuoja Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Myynti / Huolto / Varaosat

Me DAF:llä olemme ylpeitä jokaisesta tehtaalta lähtevästä DAF-kuorma-autosta. Tiedämme, että olemme toimittaneet kuorma-auton, jota asiakas pystyy käyttämään liiketoiminnassaan. Tiedämme, että kuljettaja tulee arvostamaan sen vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja käytettävyyttä. Syvä kiintymyksemme kuorma-autoihin näkyy niiden jokaisessa osassa ja yksityiskohdassa. Juuri se erottaa DAF:n kaikista muista kuorma-autoista.

Ruotsi

Nordic Truckcenter on DAF Trucksin pääedustaja Ruotsissa. Se vastaa myynnistä ja huoltotoiminnasta koko maassa. Nordic Truckcenterillä on 25 huoltokumppania eri puolilla Ruotsia. Meillä on toimistot Tukholmassa, Göteborgissa, Jönköpingissä, Helsingborgissa ja Malmö. Hyvin koulutettu huoltohenkilöstömme takaa nopean ja tehokkaan huollon kilpailukykyiseen hintaan. Korjaamme uusimmilla diagnoosilaitteilla ja pitkällä kaupallisten ajoneuvojen kokemuksellamme kaikki kuorma-auto- ja perävaunumerkit.

Suomi

Nordic Truckcenter on DAF Trucksin virallinen maahantuoja myös Suomessa. Suomen pääkonttorimme sijaitsee pääkaupunkiseudulla Vantaalla. DAF-kuorma-autoilla on 16 alueellista huoltokumppania asiakasvastaavineen.

 

Norja

Vuodesta 2017 alkaen meillä on myös Norjassa laaja edustus myyjiä! Samalla Cosmo Truckcenterista tuli Nordic Truckcenter jonka johdosta Pohjoismaihin alkaa muodostumaan kokonaan uusi kuorma-auto konserni.

 

Tarjoamme yrityksellesi kustannustehokkaita ratkaisuja.

DAF takaa laadun, kannattavuuden ja huollon koko Euroopassa.
60 000 eurooppalaista kuljettajaa eivät voi olla väärässä.

Asiakkaamme kertovat

Paavo Timperi

Paavo Timperi, Timperi Oy

DAFien toimintavarmuus on saanut pysymään merkissä ja hankkimaan niitä lisää.

Lue enemmän

Juha Paukkunen

Toimitusjohtaja, Satateräs Oy

Oma auto on aina siellä missä sen tarvitsee olla, lyhyelläkin varoitusajalla asiakkaitamme palvelemassa.

Lue enemmän

Curt Wiklund

Omistaja, Wiklunds Åkeri AB

DAF LF -sarja on täydellinen suurkaupunkeihin!

Lue enemmän

Nordic Truckcenter Somessa