Ulkopuoli

Aloittaa tulevaisuuden tehokkuuden

Uuden sukupolven DAF XD on jakelusegmentin uusi tehokkuusstandardi. Sen erinomainen suorituskyky – millä päästään alhaisiin päästöihin – on tulos erittäin aerodynaamisesta suunnittelusta ja merkittävistä innovaatioista PACCAR MX-11 -voimansiirrossa TraXon-automaattivaihteistolla. Ajoneuvojen hyvät hyötykuormat ja erinomainen käytettävyys edistävät luokkansa parasta kantavuutta ja käytettävyyttä.

Klassledande aerodynamik

Genom omfattande simuleringar och vägtest skapade DAF den optimala fordonsdesignen, vilket resulterade i en förlängning på 160 millimeter framtill, som även den nya generationens DAF XD åtnjuter.

De vackra hytterna – Day, Sleeper och Sleeper High Cabs – har en avsmalnande och mycket smidig konstruktion med sömlös hyttpanelsmontering, vilket säkerställer att luftflödet alltid följer karossen och att luftdraget minimeras.

Kaareva tuulilasi

Suuri tuulilasi on kaareva ja se on saumattomasti asennettu A-pilariin.

DAF Digital Vision System

Peilit on suunniteltu minimoimaan ilmanvastus, ja ne voidaan korvata DAF Digital Vision -järjestelmällä entistä paremman aerodynaamisen suorituskyvyn ja maksimaalisen polttoainetehokkuuden saavuttamiseksi.

Aerodynamiikkka

Aerodynaamisesti muotoillut tiivisteet ja listat on suunniteltu ilmavirtauksen kannalta virtaviivaisesti minimoimaan ilmanvastusta.

Sivuspoileri

Sivuspoilerit ohjaavat ilmaa autosta perävaunun ohi, mikä parantaa aerodynaamista suorituskykyä ja myötävaikuttaa suoraan polttoainetehokkuuteen ja päästöjen vähentämiseen.

Katon spoileri

Jokaiseen kolmeen ohjaamoversioon on saatavana erityisiä kattospoilereita, jotka vaihtelevat korin lähelle asennetusta kompaktista tuulenohjaimesta täysikokoisiin kattospoilereihin, joiden korkeus on jopa 4,5 metriä.

Optimoitu aerodynamiikka

Yhtä tärkeitä ovat monet ohjaamon alle tehdyt aerodynamiikan optimointitoimenpiteet, kuten välijäähdyttimen ja jäähdyttimen ympärillä olevat suojukset, virtausohjaimet, ohjaimet, kierrätysesteet ja aerodynaamiset alleajosuoja antavat hyvän aerodynaamisen suorituskyvyn ja polttoainetaloudellisuuden.

Pohjalevy

Integroidulla ilmanohjaimella varustettu pohjalevy optimoi ilmavirran akseleiden ali. Tämä minimoi turbulenssia alivirtauksessa.

Löydä upea ajokokemus

Tervetuloa meille kokeilemaan autojamme, uskomme sinun yllättyvän.

Varaa koeajo