Nyheter

Läs om vad som händer på Nordic Truckcenter

DAF pohjoismaisena yhteistyönä

2014-08-20

DAF-Nytt-lehden uusin numero tuli jakeluun viime viikolla, ja luonnollisesti sitä jaetaan myös Elmian kuorma-automessuilla.

Tämän vuoden uusi asia on on Ruotsin, Suomen ja Norjan yhteistyö. ”Yhteinen lehti kuvaa DAF-yhteistyötä, jonka olemme nyt käynnistäneet Pohjoismaissa ollaksemme entistä parempia markkinoilla”, sanoo DAF Trucks Swedenin myyntipäällikkö Johannes Winberg.
”Näissä kolmessa maassa kuljetusliikkeet työskentelevät suunnilleen samalla tavalla, minkä ansiosta valmistajan on helpompi mukauttaa ajoneuvot Pohjoismaiden markkinoiden tarpeisiin. Se tarkoittaa ajoneuvovarastomme kasvattamista ja siten myös nopeampia toimituksia asiakkaillemme”.

Yhteistyön muut edut näkyvät etenkin jälkimarkkinoilla, joilla voimme yhteisen keskusvaraston ansiosta tarjota entistäkin parempaa palvelua.

Yhteistyötä aloitettaessa Euroopan toiseksi suurin kuorma-automerkki on suositun Euro 6 -malliston esittelyn myötä saanut kunnolla tuulta purjeisiin.

Lisätiedot:

Nicolina Ruff, markkinointivastaava, sähköposti: nicolina.ruff@nordictruckcenter.se

Nordic Truckcenter AB
Puh: +46 (0)433-512 402
Matkapuhelin: +46(0)70 776 3738
www.nordictruckcenter.com

Tietoja Nordic Truckcenter AB:stä

Nordic Truckcenter AB on hollantilaisen Nordic Trucksin täysin omistama tytäryhtiö ja DAF Trucksin pääedustaja Ruotsissa. Yrityksellä on eri puolilla maata toimiva itsenäisistä huoltokorjaamoista koostuva huolto-organisaatio. Kuorma-automerkki DAF on vahvassa kasvussa Ruotsissa. DAF sekä kuorma-automerkit Kenworth ja Peterbilt kuuluvat amerikkalaiseen PACCAR-konserniin.