Nyheter

Läs om vad som händer på Nordic Truckcenter

Jälleen suurtilaus DAF:lle IAA-messuilla

2014-09-30

DAF on saanut viikon aikana kaksi suurta tilausta IAA-messuilla Hannoverissa.

DAF:n korkean laadun, alhaisen polttoaineenkulutuksen, jälkimarkkinapalvelujen sekä matalien kokonaiskustannusten ansiosta entistä useammat eurooppalaiset suuryritykset ovat kiinnittäneet katseensa DAF:iin.

Viime viikolla Waberer’s International Unkarin Budapestista tilasi 1000 uutta DAF CF- ja XF-kuorma-autoa uudistaakseen autokantaansa. Nyt lähes puolet Waberer’sin 3300 kuorma-autosta on DAF:eja.

Tällä viikolla Venäjän suurimpiin yrityksiin lukeutuva Monopoly, joka on erikoistunut elintarvikealan kuljetuksiin, tilasi 700 uutta DAF XF -kuorma-autoa täydentämään autokantaansa. Tilauksen allekirjoittivat Hannoverin IAA-messuilla Monopolyn toimitusjohtajat Ilya Dmitriev ja Maxim Onyfrienko, , DAF:n venäläisen jälleenmyyjän Terra Truckin toimitusjohtaja Marcel Verbeeten ja DAF:n johtoryhmän jäsen ja markkinoinnista ja myynnistä vastaava johtaja Ron Bonsen. Ajoneuvot toimitetaan tämän ja ensi vuoden aikana. Monopolyn investoinnin seurauksena sen ajoneuvokanta kasvaa yli 1000 yksikköön, joista 700 on DAF:eja.

Viikon aikana solmitulla kahdella suurtilauksella DAF vahvistaa edelleen asemaansa vetoautosegmentin markkinajohtajana Euroopassa.

Lisätiedot:

Nicolina Ruff, markkinointivastaava, sähköposti: nicolina.ruff@nordictruckcenter.se

Nordic Truckcenter AB
Puh: +46 (0)433-512 402
Matkapuhelin: +46(0)70 776 3738
www.nordictruckcenter.com

Tietoja Nordic Truckcenter AB:stä

Nordic Truckcenter AB on DAF Trucksin pääedustaja Ruotsissa. Yrityksellä on eri puolilla maata toimiva itsenäisistä huoltokorjaamoista koostuva huolto-organisaatio. Kuorma-automerkki DAF on vahvassa kasvussa Ruotsissa. DAF sekä kuorma-automerkit Kenworth ja Peterbilt kuuluvat amerikkalaiseen PACCAR-konserniin.