Nyheter

Läs om vad som händer på Nordic Truckcenter

MTAB panostaa DAF Euro 6:een

2014-05-09

Ruotsin markkinoille toimitetaan jatkuvasti lisää DAF Euro 6 -kuorma-autoja. Skandinavian suurimmalle taidekuljetusliikkeelle, MTAB:lle, luovutettiin äskettäin avaimet Ruotsin ensimmäisiin CF Euro 6 -kuorma-autoihin. Niiden lisäksi MTAB:lle on tulossa kaksi LF Euro 6 -kuorma-autoa.

Brommassa pääkonttoriaan pitävä yritys on tänä vuonna ostanut kaikkiaan neljä kuorma-autoa: kaksi FA CF290:tä ja kaksi FA LF210:tä, molemmat 12 tonnin umpikoriautoja. Kaikkien umpikorit tulevat SKAB:lta.

MTAB on pohjoismainen kuljetusyritys, joka tarjoaa helposti rikkoutuvien ja arvokkaiden esineiden ja tuotteiden tehokasta kuljetusta ja käsittelyä. Vuonna 2011 MTAB hankki ensimmäiset kolme DAF-kuorma-autoaan.

– Kuljettajilta saatujen myönteisten arvioiden ja autojen hyvän kokonaistaloudellisuuden vuoksi olemme nyt investoineet neljään uuteen DAF Euro 6 -autoon.
Autoista useimmat liikennöivät Ruotsissa, mutta ajoja on myös Norjassa, Suomessa ja Tanskassa.

Annika Andersson
Kuljetus- ja logistiikkavastaava

Lisätiedot:

Nicolina Ruff, markkinointivastaava, sähköposti: nicolina.ruff@nordictruckcenter.se

Nordic Truckcenter AB
Puh: +46 (0)433-512 402
Matkapuhelin: +46(0)70 776 3738
www.nordictruckcenter.com

Tietoja Nordic Truckcenter AB:stä

Nordic Truckcenter AB on hollantilaisen Nordic Trucksin täysin omistama tytäryhtiö ja DAF Trucksin pääedustaja Ruotsissa. Yrityksellä on eri puolilla maata toimiva itsenäisistä huoltokorjaamoista koostuva huolto-organisaatio. Kuorma-automerkki DAF on vahvassa kasvussa Ruotsissa. DAF sekä kuorma-automerkit Kenworth ja Peterbilt kuuluvat amerikkalaiseen PACCAR-konserniin.