Ulkopuolelta

Yrityksesi käyntikortti.

Edustava

Jämäkkä mutta samalla kuitenkin mukava – jakelukuorma-auto, jolla on sama ulkonäkö kuin XF:llä ja CF:llä. Huomiota herättävä jäähdyttimen säleikkö ja houkutteleva kromipaneeli, jossa on DAF-logo, vetää katseita puoleensa. Yläpuolella on runsaasti tilaa yrityksen nimelle. LF:n aerodynaamiset tuulenohjaimet osoittavat, että miellyttävän designin ei tarvitse merkitä käytännöllisyydestä tinkimistä: ilmavirta suunnataan niin, että oven kahvat pysyvät puhtaina.

Luja

LF on parhaimmillaan vilkkaassa liikenteessä, ja se kestää silloin tällöin pienen iskunkin. Galvanoitu teräspuskuri vähentää vahinkojen riskiä. Uusien ajovalojen kotelot – valinnaisilla huomiovaloilla – on valmistettu murtumattomasta Lexan-muovista. Näin käyttökustannukset ovat alhaisemmat ja ajoneuvo on maksimaalisesti käytettävissä.

Kestävä

Sen mikä on kaunista, tulee jatkossakin olla kaunista. LF on suunniteltu kaikkein tiheärytmisimpään jakelukuljetukseen. Se on rakennettu parhaista materiaaleista korkealaatuisella viimeistelyllä. Siksi LF tulee jatkuvasti olemaan täydellisessä kunnossa monen vuoden intensiivisen käytön jälkeen, mikä on todella hieno asia kuljettajalle. Samanaikaisesti taataan hyvä jälleenmyyntiarvo.

Helposti ohjattava

LF on saatavilla kolmella ohjaamovaihtoehdolla: Day Cab, erittäin tilava Extended Day Cab ja Sleeper Cab. Kaikki nämä ovat sisältä tilavia, mutta ulkopuolelta kompakteja. Suurilla pyöränkulmillaan – ei vähempää kuin 53 astetta – LF:n kääntöympyrä on luokkansa pienin . LF tarjoaa optimaalisen ohjattavuuden, ja siinä on hyvän jakelukuorma-auton ja kaikkein parhaimman jakelukuorma-auton välinen ero.

Käytännöllinen

Intensiivisessä jakeluajossa kuljettajan täytyy nousta usein ohjaamoon ja pois sieltä. Tästä syystä LF tarjoaa mahdollisimman helpon pääsyn ohjaamoon. Sen ovet voidaan avata 90 asteen kulmassa, ja lattiakorkeudet ovat niinkin matalat kuin 89, 98 tai 111 cm, mallista riippuen. Leveät askelmat, tarkasti sijoitetut ovenkahvat ja fiksu kulkuvalaistus tarjoavat lisämukavuutta sekä kuljettajalle että mukana matkustaville.

Näkyvä

Hyvä näkyvyys on tärkeää kuljettajalle, etenkin kaupunkiympäristössä. LF tarjoaa erinomaisen näkyvyyden sekä eteenpäin että sivuille. Tämä luo yhdessä peilien optimaalisen sijoittelun kanssa lisäturvallisuutta ja vähentää vahinkojen riskiä. Valaistus edistää myös turvallisuutta. Valinnaiset LED-huomiovalot varmistavat näkyvyyden erinomaisesti päiväsaikaan. Sumuvalot ja kaarrevalot voidaan yhdistää puskureihin. Ne valaisevat ajosuuntaan, mikä tekee kääntymisestä tai ohjaamisesta helpompaa ja varmempaa. Toinen uusi ominaisuus ovat (valinnaiset) takana olevat LED-valot, joilla on erityisen pitkä käyttöikä. Se auttaa ylläpitämään ajoneuvon parasta mahdollista käytettävyyttä.

Aerodynamiikka

LF:ää varten on kehitetty paketti, jossa on täysin uusia aerodynamiikkaratkaisuja. Uudessa suunnittelussa roiskeläpät ja kattospoileri on liitetty täydellisesti yhteen, ja näin säästetään jopa 4 % polttoaineenkulutuksessa, riippuen siitä, mihin kuorma-autoa käytetään. Jakelukuorma-autoihin suunniteltu LF Aero -kori toimitetaan tehtaalla aerodynaamisen PACCAR-korin kanssa. Yhdessä erityisen tuulenohjaimen ja ohjaamon ilmanohjaimen kanssa tällä voidaan saavuttaa jopa 8 % polttoaineensäästö. Optimaalista aerodynamiikkaa mahdollisimman alhaisen polttoaineenkulutuksen saavuttamiseksi.

Koe ajaminen uudella tasolla

Tervetuloa koeajolle, tulet hämmästymään.

Varaa koeajo