Sisustus

Ylellisen oloinen sisustus.

Korkeimman tason mukavuutta

XF on saatavilla kolmella ohjaamovaihtoehdolla, jotka ovat: käytännöllinen Day Cab, tilava Sleeper Cab ja erittäin tilava Space Cab. Miellyttävän ja siistin näköiset ulkopuolelta, mukavat sisältä. Design ja toiminnallisuus kulkevat käsi kädessä.

Tilava

XF:ssä on runsaasti tilaa. Super Space Cab -mallin työ- ja asumistila 12,6 m3 ja seisomakorkeus 2,25 m ovat vertaansa vailla. Myös säilytystilat ovat huippuluokkaa – vähintään 675 litraa pelkästään vuoteen alla, ja paikka tilavalle jääkaapille, jossa voidaan säilyttää litran pulloja pystyasennossa. Tuulilasin yläpuolelta löytyy myös paikka mikroaaltouunille.

Miellyttävä

Modernin ohjaamon sisustus antaa kodikkaan vaikutelman, joka parantaa ajajan mukavuutta, samoin erinomainen lämmitys ja ilmastointi. Ilma jaetaan tasaisesti koko ohjaamon lattian ylle, samoin kuin makuupaikan alle. Sisustus on ennen kaikkea äärimmäisen käytännöllinen. Siihen kuuluu muun muassa kaksi mukinpidintä ja käytännöllinen ulosvedettävä pöytä kojelaudassa, kätevä paperikori kuljettajan istuimen vieressä ja ylimääräinen säilytystila takaseinällä.

Ylellinen

Ohjaamon lattian korkeus on vain 1,48 m, mikä helpottaa sisään astumista. Viimeisimmän sukupolven istuimet ovat täysin säädettävät, ja ne tarjoavat erinomaisen istumamukavuuden ja runsaasti sivuttaistukea. Istuinten ilmastointi on valinnaisena, samoin miellyttävä sisustus, jossa on kokonaan nahkaiset istuimet ja ohjauspyörä sekä siistin kuparinväriset ovipaneelit, joissa on punaiset/oranssit yksityiskohdat. Tämä antaa sisustukselle vieläkin ylellisemmän tunnun. Vuoteet ovat yhtä hyvät kuin kotona, elleivät jopa paremmat. Alavuode on kokonaista 2,20 metriä pitkä, ja ylempi makuupaikka on vakiona Space Cab-mallissa. Siinä on vakaa, kulutusta kestävä sivukappale – ihanteellista, jos tilaa käytetään säilytyspaikkana.

Informatiivinen

DAF:in Driver Performance Assistant (DPA) (kuljettajan avustaja) auttaa kuljettajaa ajamaan mahdollisimman taloudellisesti. Se antaa tietoa polttoaineen kulutuksesta, jarrujen toiminnasta ja rengaspaineista. Ajopiirturin tiedot näytetään nyt tietonäytön keskellä. Nee antavat kuljettajalle selkeämmän yleiskuvan ajoajoista ja nopeuksista. Ruudulla näytetään myös, milloin on kuorma-auton seuraavan huoltotarkastuksen aika. Näin taataan ajoissa suoritettava huolto ja ajoneuvon maksimaalinen tehokkuus.

Turvallinen

Kuljettajan turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Suuri merkitys on vahvistetulla ohjaamorakenteella, jossa on edessä ja takana ennalta ohjelmoidut törmäysenergiaa vaimentavat alueet, samoin ainutlaatuisella energiaa absorboivalla ohjaamon jousituksella. Ohjaamo siirtyy kontrolloidusti taaksepäin mahdollisessa takaapäin tulevassa törmäyksessä. Se säilyy mahdollisimman pitkälle ennallaan ja pysyy paikoillaan alustan päällä. Airbag on saatavilla valinnaisena. Kojelaudassa on iskua vaimentavia vyöhykkeitä, jotka rajoittavat tai estävät polvivammoja kolaritilanteessa. DAFin ainutlaatuinen Night Lock tarjoaa yksinkertaisen ja tehokkaan suojan murtojen ja ryöstöjen varalta.

Kommunikoiva

Kojelaudan keskiosassa on ulosvedettävä pöytä, asiakirjanpidin, ylimääräinen mukinpidin, USB-liitännät ja neljä käytännöllistä DIN-liitäntää. Tänne sopii navigointiradio (valinnainen), jossa on radio/CD-soitin, kuorma-autojen navigointijärjestelmä, Aux-in/USB-liitännät digitaalisille musiikkitiedostoille ja Bluetooth-liitäntä äänentoistoa varten. Järjestelmään täysin integroitu DAF TruckPhone on saatavilla valinnaisena. Siihen kuuluu mahdollisuus yhdistää kaksi matkapuhelinta samanaikaisesti Bluetoothin kautta. Kumpaakin ohjataan ohjauspyörästä, ja puhelinnumero sekä nimi näytetään kojelaudassa.

Sisäpuoli

Ladattavissa olevaa materiaalia

Täältä löydät tähän liittyvää tietoa ja käsikirjoja, klikkaa haluttua tiedostoa alla – ladataksesi sen.

Koe ajaminen uudella tasolla

Tervetuloa koeajolle, tulet hämmästymään.

Varaa koeajo