Ulkopuoli

XF on hyvin tarkkaan suunniteltu, pienimmissäkin yksityiskohdissa.

Design kohtaa toiminnallisuuden

Erottuva ja siisti jäähdyttimen säleikkö, johon on lisätty alumiinia, ja miellyttävän näköiset ajovalot antavat uudelle XF:lle sen voimakkaan ja tyylikkään ilmeen. Säleikkö myötävaikuttaa huomattavasti moottorin jäähdytykseen ja auttaa pitämään polttoaineen kulutuksen mahdollisimman alhaisena.

Tarkkaan harkittu

Ohjaimet ja spoilerit auttavat pienentämään polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä 10 %. Ne on sovitettu tarkasti uuteen ajoneuvon leveyteen, joka on 2,55 metriä. Sama pätee aerodynaamisesti muotoiltuihin lokasuojiin. Niissä on selkeät sisäänrakennetut merkinnät, jotka näkyvät hyvin pyöräilijöille ja jalankulkijoille, mikä auttaa parantamaan turvallisuutta. Kulmissa olevat aerodynaamiset tuulenohjaimet suuntaavat ilmavirran niin, että ovien kädensijat pysyvät puhtaina. XF on hyvin tarkkaan suunniteltu, pienimmissäkin yksityiskohdissa.

landscap-03

truck-01

Luja

Galvanoidusta teräksestä valmistetut puskurit ovat iskunkestävät. Sekä ajovalot että sumuvalot on valmistettu murtumattomasta Lexan-muovista. Siihen on syynsä. Ajaminen ajoneuvon vahingoittumatta merkitsee alhaisempia kustannuksia ja maksimaalista käytettävyyttä.

Tehokas

XF:n optimoidut virtaviivaiset muodot auttavat pienentämään polttoaineen kulutusta. Kuljettaja pystyy kuorma-auton vierellä seisten säätämään Space Cabin kattospoileria käsikammen avulla. Tämä tarkoittaa sitä, että vetoauton ja perävaunun välillä on aina optimaalinen aerodynaaminen suhde. XF Super Space Cab Low Deck -ajoneuvoon, jossa on ainoastaan 91 cm korkea kääntölava, on saatavilla uusi kattospoileri, joka on säädettävissä perävaunujen mukaan aina 4 metriin asti.

landscap-06

Näkyvä

Oven ikkunaruutu on yksinkertaisesta lasista, ja se auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen näkyvyyden sivulle. Tämän lisäksi kuljettaja näkee peilien ja ohjaamon A-pylvään välistä, samoin kuin peilien välistä. Kuorma-auton etuosaan tai sivulle valinnaisesti sijoitettava kamera auttaa parantamaan näkyvyyttä entisestään. Turvallisuus alkaa hyvästä näkyvyydestä!

Aerodynamiikka

Kauniisti upotetut DAF Skylights -valot tarjoavat lisävaloa ja näyttävät hyvältä. Saatavilla ainoastaan Super Space Cab -malliin. Optimoidun aerodynamiikan ansiosta säästetään polttoainetta, koska katolle ei tarvitse asentaa lisävaloja.

Innovatiivinen

Ajovaloihin valinnaisena saatavilla oleva LED-tekniikka on ensimmäinen lajissaan kuorma-autoalalla. Se mahdollistaa parhaimman tehon, pisimmän käyttöajan ja alhaisimmat käyttökulut. Huomiovalojen ansiosta ajoneuvo näkyy hyvin päiväsaikaan. Puskurien kääntyvät valot (valinnaisena) valaisevat ajosuuntaan tuoden lisäturvallisuutta ja vähentäen vahinkojen riskiä. LED-takavalot ovat toinen uusi valinnainen toiminto.

Koe ajaminen uudella tasolla

Tervetuloa koeajolle, tulet hämmästymään.

Varaa koeajo